"Mazyliai"

Forumas skirtas diskutuoti apie serialus, kuriuos LNK rodė, rodo, ir tuos, kuriuos galbūt dar rodys. (muilo operos, multikai ir visi jūsų pamėgti serialai)

Moderatoriai: Kaya, zilva, Mireille, REIKA, Motorola

Re: "Mazyliai"

Standartinė shinymoon » 2009 Rgs 11 21:01

ziurejau si seriala, kai buvau maza. Ka prisimenu, tik dideli kazkoki stebuklinga medi, po to grojancius laiptus ir kad man nepatiko tas kitas sezonas kai vaikai pabego is namu (jeineklystu ir nieko nepainau)
White Tigers...
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
shinymoon
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas

Standartinė maravilla » 2009 Spa 01 08:51

prisimenu dar sita seriala visai patiko :) :) :) :)
maravilla
naujokas
naujokas

Standartinė ~Mia~ » 2009 Lap 13 20:44

Pabėgo iš namų? Tipo tų lyg ir šešėlių vaikų namų, kur visi numeriai be vardų? Po to tai jo, antras sezas išvis svajonių tai ojojoj... per daug. Ir fėjos, ir elfai, ir dar ten bala žino, kas. Gaila nerodė trečio sezo. Na, bet kai maža buvau, prisiminimai geri. Niekad stengdavausi nepraleist serijos. Dabar tai aišku jau net nežiūrėčiau. :D
Vartotojo avataras
~Mia~
naujokas
naujokas

Standartinė riflee » 2010 Vas 07 18:29

man 20 metu bet tiesa sakant pirma ''mazyliu'' daly ir pati dar karta paziureciau.. man patiko tos nekaltos meiles istorijos ir pan..;] na zinoma iki tu visu nesamoniu Sviesos kampeliu ir pan..;]
riflee
naujokas
naujokas

Standartinė full » 2010 Kov 28 22:37

riflee rašė:man 20 metu bet tiesa sakant pirma ''mazyliu'' daly ir pati dar karta paziureciau.. man patiko tos nekaltos meiles istorijos ir pan..;] na zinoma iki tu visu nesamoniu Sviesos kampeliu ir pan..;]

O man jau visi 22 :)Žiūrėjau ir aš tuos "Mažylius" nors jau buvau paauglė. Iš pradžių žiūrėjau iš neturėjimo ką veikti, o paskui tai tapo neatsiejama gyvenimo dalimi savaitgaliais žiūrėti serialą. Jei pasitaikytų proga vieną kitą seriją pažiūrėti tai manau, kad pažiūrėčiau, o šiaip smagu, kad turėjau galimybę žiūrėti ne tik Marijas Chosė ir Rosalindas. Apskritai, būtų geriau jei būtų nupirkta daugiau tokių vaikiškų-paaugliškų serialų ir rodytų jus vietoj tų monstrų per vaikų valandą.
full
naujokas
naujokas

Standartinė GirlJurgita » 2010 Rgp 27 14:12

Seniau žiūrėjau šį serialą, man labai patikdavo :)
Ar jį dar teberodo?
GirlJurgita
naujokas
naujokas

Standartinė shinymoon » 2010 Rgp 27 14:24

GirlJurgita rašė:Seniau žiūrėjau šį serialą, man labai patikdavo :)
Ar jį dar teberodo?

Na, kiek žinau, tai per lietuviškus kanalus jo nerodo ir jau gana seniai.
White Tigers...
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
shinymoon
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas

Standartinė KitKat » 2010 Rgs 04 22:28

full rašė:
riflee rašė:man 20 metu bet tiesa sakant pirma ''mazyliu'' daly ir pati dar karta paziureciau.. man patiko tos nekaltos meiles istorijos ir pan..;] na zinoma iki tu visu nesamoniu Sviesos kampeliu ir pan..;]

O man jau visi 22 :)Žiūrėjau ir aš tuos "Mažylius" nors jau buvau paauglė. Iš pradžių žiūrėjau iš neturėjimo ką veikti, o paskui tai tapo neatsiejama gyvenimo dalimi savaitgaliais žiūrėti serialą. Jei pasitaikytų proga vieną kitą seriją pažiūrėti tai manau, kad pažiūrėčiau, o šiaip smagu, kad turėjau galimybę žiūrėti ne tik Marijas Chosė ir Rosalindas. Apskritai, būtų geriau jei būtų nupirkta daugiau tokių vaikiškų-paaugliškų serialų ir rodytų jus vietoj tų monstrų per vaikų valandą.

Man dabar 16, o kai pradėjau žiūrėt tai gal kokie 7 buvo, neatsimenu tiksliai kada rodė, bet manau buvau 6 ar 7. Prisimenu su nostalgia. Kaip ir jums visoms - pirmas sezonas tapęs buvo ir mano gyvenimo dalimi, su tuo namu, Ana, Chuakinu(aš maniau toks senelio vardas) ir visais visais, medžiu. Antras sezonas buvo daug prastesnis, viso nemačiau, man kažkaip neišėjo viso antro pažiūrėt...
Aš taip pat mielai karts nuo karto pažiūrėčiau vėl. Galėtų rodyt :D

Ir žinoma, kad reikia daugiau serialų jaunimui, būtų puiku :)
Just gonna stand there and watch me burn
but that's alright because i like the way it hurts
just gonna stand there and hear me cry
but that's alright because i love the way you lie
i love the way you lie...
Vartotojo avataras
KitKat
naujokas
naujokas

Ankstesnis

Grįžti į Kiti LNK serialai

Dabar prisijungę