Man sie metai bus darbingi, nes juos sutikau darbe nors tai gerai
"Tai, ko bijai tikrovėje niekada nebūna taip baisu. Baimė, kurią tu kaupi savo mintyse, yra baisesnė už tai, kas egzistuoja tikrovėje." _________________Spencer Johnson_________________
Oj kaip as nemegstu vaiksciot po parduotuves, o ypac po drabuziu. Tikra kankyne, kai reikia eit apsipirkinet. Nesuprantu, kaip tai kitiems gali patikti... (manau, kad tokiu daug )
Nes kitaip neliktu apie ka cia sneketi kaip sakant sita tema yra vatos gabalas lavonui ant zaizdos, del kurio pagalbos jis dar kvepuoja.
"Tai, ko bijai tikrovėje niekada nebūna taip baisu. Baimė, kurią tu kaupi savo mintyse, yra baisesnė už tai, kas egzistuoja tikrovėje." _________________Spencer Johnson_________________
Eiktu s i kt kaip slyksciai pavaizdavai.... Tai va, ne nepajauciau as kaip tos sventes praejo, ar nuotaika netinkama ar kas... O Reika taip ir neaplanke manes tai isvis graudu dabar =///
Man labai reiketu vieno dainos (zinau, kad cia truputeli ne i tema). Man reikia Bless the fall - Take me now, kad galetumet atsiusti (Sios versijos http://www.youtube.com/watch?v=ChMaq6BtknY ) Rasykit man pm