Moderatorius: najica

Dermiana rašė:Princesė ir Varlius/The Princess and the Frog (2009)
ką bepridursi - Disney. Piešimas puikus ir mane visada žavėjoistorija kaip ir priklauso - linksma, vietomis liūdna, vėl juokinga
ypač man patiko blogiukas, šį kartą sukūrė tokį tikrai baisoka
![]()
dar nustebino, kad iš tiesu buvo veikėjo mirtis, nors ir ji buvo savaip laiminga. Gal ir ne pats nuostabiausias Disney filmukas, bet vis vien puikus 9/10

Theo rašė:"Unforgiven"
Eastwood'as truve kietumeClint'as vel neapsiejo be savo Freeman'o. Jie abu sukuria tokius... tokius veteranus, katrie savo saltumu ir kietumu, kartais ir prajuokina. Vienas is geriausiu duetu. Vien del to filmas jau tampa prikaustantis, o dar istorija ir neblogi gamtos vaizdai . Jei patiks, siuliau ir kitus Eastwood'o rezisuotus filmus paveizet. Kiek prisimenu, jam geriausiai pavyksta pavaizduoti, kad amzius - ne kliutis. 8,8/10

Vaizduojamų personažų poelgiai yra smarkiai neadekvatūs jų intelektui. Man tai yra pats didžiausias filmo minusas, kad ir kokio žanro ar stiliaus jis bebūtų. Jei matai ne beprotį, o visai sveikai mąstantį žmogų, tai jis neturi pasielgti kaip absoliutus idiotas. Nemanau, kad filmuose yra leistini kažkokie absoliučiai nieko (išskyrus neapgalvoto scenarijaus) neįtakoti labai kraštutiniai personažų sąmonės aptemimai ar nušvitimai. Mat reikia nušaut ir antrą, tai tiesiog išvysim jį laukan. Jis slėpėsi su didele apsauga, žinojo, kad yra medžiojamas, bet minutei nusprendė nusispjaut į viską. Fantastinius filmus žiūrėdamas aš vadovaujuosi tasykle "kas būtų, jeigu būtų", todėl visokiė radioaktyvūs vorai man nelabai maišo. O su šituo filmu kažkaip nei šis, nei tas.Theo rašė:sudas sudas sudas... Del "kieta lauziancio bernioko"- beveik ir tavo tiesa; tik manau, kad Clintas norejo pasiept tuos erelius, katrie giras, bet taip nieko ir nemoka. Tikrai esat susidure su tokiais veikejais.
"ejimas nusisikt i lauka" - taip, truputeli kvailoka ir naivoka vieta. Medziojamasis tikrai zinojo, kad jie kazkur lauke ir laukia jo. -1Eastwood'ui.
"pabaigos susisaudymas bare" - matosi, nemates Eastwood'o filmuJis vos ne visuose filmuose yra, kaip tavo ivardintas "cool cold blooded guy", ir cia buvo jo vieta, jo scena, nes tik jis(na gal tik dar chuckas ir seagalas koks) 1 eitu pries 6 i gana uzdara vieta ir laimetu
. Toks tas Eastwood'as - gali patikti, gali prajuokinti, gali nekesti. As kazkur tarp patikti ir prajuokinti.
Taip, jis iejo i bara su dvivamzdziu sautuvu. Paspaude gaiduka, kulka neissove, mete ginkla i serifa ir issitrauke revolveri, katrame 6 kulkos (berods). Jei skamba nelogiskai - look above
Del "miesto isgasdinimo" - na, jis kaip ir issaude visus serifo patiketinius, todel kitiems ir nebuvo labai didelio reikalo kistis. Taipogi, ar pats butum puoles toki zmogu, kuris katik VIENAS nusove SESIS? Manau prisijungtum prie savo, taip ivardintu "asilu".
Pasikartosiu. Toks Clint'o stilius - "cool cold blooded guy". TRUVE KIETUMAS.
P.S. kaikuriuose sakiniuose pasitelkiama ironija.
P.P.S. esu Eastwood'o stiliaus megejas, todel truputeli sunku vertinti nesaliskai.

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių