Paskutiniai matyti filmai

Filmų forumas bendrai. Kritika, įspūdžiai, apdovanojimai.

Moderatorius: najica

Re: Paskutiniai matyti filmai

Standartinė REIKA » 2010 Sau 31 21:28

tesiant flooda, nusipirkau knyga , reiks perskaityti
Use Google, before asking questions
bet padesiu,jei galesiu -visada! :)
Vartotojo avataras
REIKA
Dukrytė
Dukrytė

Standartinė Dermiana » 2010 Vas 01 01:47

Princesė ir Varlius/The Princess and the Frog (2009)
ką bepridursi - Disney. Piešimas puikus ir mane visada žavėjo :hug: istorija kaip ir priklauso - linksma, vietomis liūdna, vėl juokinga :wink: ypač man patiko blogiukas, šį kartą sukūrė tokį tikrai baisoka :wink: :wink: dar nustebino, kad iš tiesu buvo veikėjo mirtis, nors ir ji buvo savaip laiminga. Gal ir ne pats nuostabiausias Disney filmukas, bet vis vien puikus 9/10
crazy cute fluffy pink curly thing my soul is
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Dermiana
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas

Standartinė virgen » 2010 Vas 01 20:14

Dermiana rašė:Princesė ir Varlius/The Princess and the Frog (2009)
ką bepridursi - Disney. Piešimas puikus ir mane visada žavėjo :hug: istorija kaip ir priklauso - linksma, vietomis liūdna, vėl juokinga :wink: ypač man patiko blogiukas, šį kartą sukūrė tokį tikrai baisoka :wink: :wink: dar nustebino, kad iš tiesu buvo veikėjo mirtis, nors ir ji buvo savaip laiminga. Gal ir ne pats nuostabiausias Disney filmukas, bet vis vien puikus 9/10

Vakar kaip tik pasižiūrėjau ir aš Duisney filmukai visad geri buvo,nustebinio mirtis bet labai daug linksmų vietų buvo(laukiu kada bus LT vertimu nes sakė ka labai gerai įgarsinta) 10/10
I have to step out for a second. Don’t do anything funny while I’m gone. (Emmett)
Why are you apologizing for bleeding?(Jacob)
Dating an older women...Hot...What? (Emmett)
Vartotojo avataras
virgen
įtakingas
įtakingas

Standartinė Ryko » 2010 Vas 02 21:53

The Book of Eli (2010) 5/10 http://www.imdb.com/title/tt1037705/

Bendrai pėmus filmas galėjo būtį geras, bet ta stuobriška religinė propaganda viską sukniso. Bent jau nebūtų pats sau prieštaravęs, nes bandydamas iškelti religiją, filmas ją pats vietomis turbūt nenorėdamas paniekino.

Paranormal Activity (2007) 6/10 http://www.imdb.com/title/tt1179904/

Vera buvo pratempti šią vidutinybę iki epinės pabaigos.
Paveikslėlis
"A bad peace is even worse than war." Tacitus
Vartotojo avataras
Ryko
sky-walker
sky-walker

Standartinė REIKA » 2010 Vas 08 09:48

Daybreakers 2009 mintis gera, bet paziurejus filma, pries miega, nebuvo baisu, tik visa laika sukosi mintis "dieve koks briedas", grazu ziureti, vietomis shiurpu, bet nuo susitikimo prie medzio prasideda marazmai. 5/10
Use Google, before asking questions
bet padesiu,jei galesiu -visada! :)
Vartotojo avataras
REIKA
Dukrytė
Dukrytė

Standartinė zilva » 2010 Vas 15 20:34

Visiskai sutinku,tik tiek kad mano ivertinimas 4,5/10- pernelyg jau ziovulys kamavo. Abejoju ar taip turi buti ziurint veiksmo filma :)
I'm a nobody. Nobody is perfect. Therefore I'm perfect...
Vartotojo avataras
zilva
senbuvis
senbuvis

Standartinė virgen » 2010 Vas 15 22:40

The Lovele Bones- perskaičiau knygą o po to pasižiūrėjau filmą.suprantama filmas neprilygsta knygos bet šios knygos ekranizacija man patiko,manau perteiktas gan gerai.Garso takelis manau parinktas visai nieko užsimanaiu net persisiųsti jį :D Beje ir aktorių parinkimas geras miela ta mergaitė Siuzę vaidinusi. 10/10
I have to step out for a second. Don’t do anything funny while I’m gone. (Emmett)
Why are you apologizing for bleeding?(Jacob)
Dating an older women...Hot...What? (Emmett)
Vartotojo avataras
virgen
įtakingas
įtakingas

Standartinė Theo » 2010 Vas 16 02:31

"Unforgiven"
Eastwood'as truve kietume :D Clint'as vel neapsiejo be savo Freeman'o. Jie abu sukuria tokius... tokius veteranus, katrie savo saltumu ir kietumu, kartais ir prajuokina. Vienas is geriausiu duetu. Vien del to filmas jau tampa prikaustantis, o dar istorija ir neblogi gamtos vaizdai . Jei patiks, siuliau ir kitus Eastwood'o rezisuotus filmus paveizet. Kiek prisimenu, jam geriausiai pavyksta pavaizduoti, kad amzius - ne kliutis. 8,8/10
Every shadow no matter how deep is threatened by morning light
Vartotojo avataras
Theo
naujokas
naujokas

Standartinė percula#1 » 2010 Vas 16 16:56

''Valentine's Day''

Labai patiko. Puikūs aktoriai, bajeriai ir siužetas. Anne Hathaway ir Julia Roberts labai gražios šiame filme :done: Dar patiko Taylor Lautner, Jessica Alba, Taylor Swift... Ir filmas labai mielas. Pabaigoj ta frazė superinė :lol: 10/10
Tai yra tik mano nuomonė.
Vartotojo avataras
percula#1
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas

Standartinė shameless » 2010 Vas 16 21:09

Titanikas (Titanic) - puikus filmas, graži, miela istorija, vien dėl Leo verta žiūrėt, jau toks meilutis jis :hug: Ta senutė faina buvo labai, tokia įdomi :D Ir pabaiga man labai patiko 9,7/10
Įsikūnijimas (Avatar) - labai patiko :dance: Efektai labai geri, nors ir pradžioj, kai užsidėjau akinius, truputį buvo sunku akims priprasti prei tų akinių, bet nieko :D Meilės istorija labai miela, mėlyni žmonės tokie faini buvo, netradiciniai :lol: Kaip ir būdinga Cameron'ui, pabaiga neeilinė :muhaha: 10/10
Pavojingi žaidimai (Cruel intentions) - filmo idėja žavi, bet filme man kažko trūko, keistai ten viskas rutuliavosi, truputį ištemptai, nors Gellar buvo tiesiog įspūdinga :dance: Geriausia filme buvo - pabaiga :D Tikrai tokios nesitikėjau :D 8/10
Greitis (Speed) - man visad patiko lenktyniniai filmai ar su tuo susiję. Filmas neblogas, tik tikėjaus kažko daugiau iš jo :hm: 7/10
Graži moteris be doros - nuodingas medis, pilnas lapų, bet veltui jame ieškotume žiedų ir vaisių.
Vartotojo avataras
shameless
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas

Standartinė Theo » 2010 Vas 17 23:26

"La Jetee" 1962
Berniukas stovi oro uoste ir stebi kylancius lektuvus. Nukrypsta zvilgsnis. Pastebi isvaizdzia mergina ir link jos beganti vyra. Vyras nusaunamas...
Zemeje vel kilo pasaulinis karas. Uzimta visa Europa. Zmones persikelia i pozemius. Mokslininkai bando isgelbeti dabarti, pakeisdami praeiti. Prasideda laiko keliones i praeiti ir ateiti.
Filmas sumontazuotas kaip nuotrauku paroda, lydima orkestro garsu ir salto pasakotojo balso. Tik viena akimirka yra is tikruju nufilmuota - tai mylimosios nubudimas, akiu atmerkimas. Filmas trunka 20+min. Nespalvotas.
Puiki istorija ir jos pabaiga.
Bijau ka ir bepridurti. Nenoriu prispoilint.
Tik kokie turejo buti sio filmo statytoju talentai, kad minimas III pasaulinis karas, keliones laiku tokiais metais.
"Twelve monkeys" paremtas siuo filmu.
8/10
Vartotojo avataras
Theo
naujokas
naujokas

Standartinė Izis » 2010 Vas 18 15:12

Theo rašė:"Unforgiven"
Eastwood'as truve kietume :D Clint'as vel neapsiejo be savo Freeman'o. Jie abu sukuria tokius... tokius veteranus, katrie savo saltumu ir kietumu, kartais ir prajuokina. Vienas is geriausiu duetu. Vien del to filmas jau tampa prikaustantis, o dar istorija ir neblogi gamtos vaizdai . Jei patiks, siuliau ir kitus Eastwood'o rezisuotus filmus paveizet. Kiek prisimenu, jam geriausiai pavyksta pavaizduoti, kad amzius - ne kliutis. 8,8/10

O man sitas filmas (bent jau antra puse) pasirode totalus sudas. Kazkoks kieta lauziantis berniokas (na is pradziu ir turi atrodyt taip. Ir TIK veliau ziurovas turi suprast kad jis nieko nesugeba, mat yra trumparegis ir dar niekad nenuzudes zmogaus) susiranda buvusi zudika, kad kartu sumedziotu du vyrus. Na ok, gal ir yra tokiu durniu pasauly. Bet veliau filme, kai vienas is tu medziojamu ejo nusisikt i lauka visiskai vienas (pamenu dar kazkas norejo ji palydet) ir TIKRAI zinodamas, kad i ji ketinama pasikesint, tai mane kiek erzino. O pabaigos susisaudymas bare isvis kazkoks absurdas. Ne vien tai kad Eastwoodas vienas issaude visus kurie ten buvo, bet dar jam isejus is baro aplink buvo kruva silpnaprociu asilu kurie nesusiprotejo iselinti i bara ar pro langa nusaut ji ar kazka pan. sugalvot. Tipo bijojo... uuu.... Vienas asilas nutaises "cool cold blooded guy" mimika isgasdino visa miesta. Be to kiek atsimenu jis atejo tik su dvivamzdziu. Taigi jis teturejo du suvius.
Gal kazkas cia izvelge kazka daugiau? Pasidalinkit, man tikrai butu idomu suzinot uz ka jis gavo tuos oskarus.
Vartotojo avataras
Izis
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas

Standartinė Theo » 2010 Vas 19 01:09

sudas sudas sudas... Del "kieta lauziancio bernioko"- beveik ir tavo tiesa; tik manau, kad Clintas norejo pasiept tuos erelius, katrie giras, bet taip nieko ir nemoka. Tikrai esat susidure su tokiais veikejais.
"ejimas nusisikt i lauka" - taip, truputeli kvailoka ir naivoka vieta. Medziojamasis tikrai zinojo, kad jie kazkur lauke ir laukia jo. -1Eastwood'ui.
"pabaigos susisaudymas bare" - matosi, nemates Eastwood'o filmu :) Jis vos ne visuose filmuose yra, kaip tavo ivardintas "cool cold blooded guy", ir cia buvo jo vieta, jo scena, nes tik jis(na gal tik dar chuckas ir seagalas koks) 1 eitu pries 6 i gana uzdara vieta ir laimetu :D . Toks tas Eastwood'as - gali patikti, gali prajuokinti, gali nekesti. As kazkur tarp patikti ir prajuokinti.
Taip, jis iejo i bara su dvivamzdziu sautuvu. Paspaude gaiduka, kulka neissove, mete ginkla i serifa ir issitrauke revolveri, katrame 6 kulkos (berods). Jei skamba nelogiskai - look above :)
Del "miesto isgasdinimo" - na, jis kaip ir issaude visus serifo patiketinius, todel kitiems ir nebuvo labai didelio reikalo kistis. Taipogi, ar pats butum puoles toki zmogu, kuris katik VIENAS nusove SESIS? Manau prisijungtum prie savo, taip ivardintu "asilu".
Pasikartosiu. Toks Clint'o stilius - "cool cold blooded guy". TRUVE KIETUMAS.

P.S. kaikuriuose sakiniuose pasitelkiama ironija.
P.P.S. esu Eastwood'o stiliaus megejas, todel truputeli sunku vertinti nesaliskai.
Paskutinį kartą redagavo Theo 2010 Vas 19 14:15. Iš viso redaguota 1 kartą.
Vartotojo avataras
Theo
naujokas
naujokas

Standartinė Dermiana » 2010 Vas 19 13:52

Tai kur po velnių tie Morganai?/Did you hear about the Morgans (2009)
emh, labiausiai patiko kaip atrodo šių aktorių pora, puikiai dera viens su kitu. Pats filmas, vietomis juokingas, neblogas, bet tikrai ne perliukas :)

Linkėjimai iš Paryžiaus/From Paris with love (2010)
vat čia tai veiksmo filmas:D humoras irgi geras. Travolta puikiai sugeba vaidinti visiškai skirtingus vaidmenis į juos įsijausdamas visas :bravo: Pagrindinė siužeto linija nėra visiškai nenuspėjams, bet veiksmas naujai ir naujai :wink: žiurėjau su noru pamatyti veiksmo filmą, taigi liabai patiko :hug:

Valentino diena/Valentine's Day (2010)
tipiška romantinė komedija su daug aktorių:) elementarios tiesos apie meilę ir tikrai pasakytos labai geros mintis :hug: su gera nuotaika ir tinkamu nusiteikimu nuėjus, tikrai neblogas filmas :D

Persis Džeksonas ir Olimpo dievai: žaibo vagis /Percy Jakson & The Olympians: The Lightning Thief (2010)
truputuka pagal siužetas primena HP, bet savaip labai įdomus būtent dėl graikų mitų :wink: antra kartą jis buvo netgi juokingesnis nei pirmą :> liabai faina, kad įdėta bajeriu iš šiuolaikinio pasaulio (apie kitą filmą ir t.p.). Beje, gal fanams ir nepatiko, kad veikėjų amžių pakėle, bet mano nuomone tai geriau :wink:
crazy cute fluffy pink curly thing my soul is
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Dermiana
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas

Standartinė Izis » 2010 Vas 19 17:30

Theo rašė:sudas sudas sudas... Del "kieta lauziancio bernioko"- beveik ir tavo tiesa; tik manau, kad Clintas norejo pasiept tuos erelius, katrie giras, bet taip nieko ir nemoka. Tikrai esat susidure su tokiais veikejais.
"ejimas nusisikt i lauka" - taip, truputeli kvailoka ir naivoka vieta. Medziojamasis tikrai zinojo, kad jie kazkur lauke ir laukia jo. -1Eastwood'ui.
"pabaigos susisaudymas bare" - matosi, nemates Eastwood'o filmu :) Jis vos ne visuose filmuose yra, kaip tavo ivardintas "cool cold blooded guy", ir cia buvo jo vieta, jo scena, nes tik jis(na gal tik dar chuckas ir seagalas koks) 1 eitu pries 6 i gana uzdara vieta ir laimetu :D . Toks tas Eastwood'as - gali patikti, gali prajuokinti, gali nekesti. As kazkur tarp patikti ir prajuokinti.
Taip, jis iejo i bara su dvivamzdziu sautuvu. Paspaude gaiduka, kulka neissove, mete ginkla i serifa ir issitrauke revolveri, katrame 6 kulkos (berods). Jei skamba nelogiskai - look above :)
Del "miesto isgasdinimo" - na, jis kaip ir issaude visus serifo patiketinius, todel kitiems ir nebuvo labai didelio reikalo kistis. Taipogi, ar pats butum puoles toki zmogu, kuris katik VIENAS nusove SESIS? Manau prisijungtum prie savo, taip ivardintu "asilu".
Pasikartosiu. Toks Clint'o stilius - "cool cold blooded guy". TRUVE KIETUMAS.

P.S. kaikuriuose sakiniuose pasitelkiama ironija.
P.P.S. esu Eastwood'o stiliaus megejas, todel truputeli sunku vertinti nesaliskai.
Vaizduojamų personažų poelgiai yra smarkiai neadekvatūs jų intelektui. Man tai yra pats didžiausias filmo minusas, kad ir kokio žanro ar stiliaus jis bebūtų. Jei matai ne beprotį, o visai sveikai mąstantį žmogų, tai jis neturi pasielgti kaip absoliutus idiotas. Nemanau, kad filmuose yra leistini kažkokie absoliučiai nieko (išskyrus neapgalvoto scenarijaus) neįtakoti labai kraštutiniai personažų sąmonės aptemimai ar nušvitimai. Mat reikia nušaut ir antrą, tai tiesiog išvysim jį laukan. Jis slėpėsi su didele apsauga, žinojo, kad yra medžiojamas, bet minutei nusprendė nusispjaut į viską. Fantastinius filmus žiūrėdamas aš vadovaujuosi tasykle "kas būtų, jeigu būtų", todėl visokiė radioaktyvūs vorai man nelabai maišo. O su šituo filmu kažkaip nei šis, nei tas.
Dar vienas pastebėjimas apie filmą. Jis man net kiek šabloniškas pasirodė. Žmogus kuris moka "atlikti darbą", išmintingas jo draugelis ir paikas vėpla, pri(si)darantis bėdų. Vienas kraštutinumas, viduriukas ir dar vienas kraštutinumas. Na ir tradicinis kvailas bad-ass "bosas".
Gran Torino, Mystic River ar Bridges of Madison County man paliko didesnį įspūdį. Ir didelę antipatiją turbūt dar sustiprino tai, kad tas unforgiven yra gan giriamas, todėl man būtų labai įdomu suprast, kas ten tokio nuostabaus... Tu kol kas neįtikinai.

P.S. kai taip pasakai visas tas tavo sarkazmas ir ironija (nors ir taip nelabai jos maciau) nublanksta.
Paskutinį kartą redagavo Izis 2010 Vas 19 22:34. Iš viso redaguota 2 kartus.
Vartotojo avataras
Izis
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas

AnkstesnisKitas

Grįžti į Filmai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių