Moderatorius: najica

REIKA rašė:Avatar -pagaliau ir as paziurejau, bet velgi dar jis zmonem neatsibodo,nes pilna didzioji sale buvo.
Ispudinga, 3D ar be 3D, filmas man vistiek geras, sake nuspejamas, visgi pabaigos as kitokios laukiau(paveike tai,kad ji sutapatino su kitu panasios istorijos filmu, tai tikejausi ir panasios pabaigos)

virgen rašė:Paranormal Activity (2009)-gerai kad vakare nežiūrėjau nes nežinau ar galėčiau užmigti...Iš pradžių maniau kad ten pakritinės daigtai ,pasibels ar dar kažkas bet pabaiga tai...ne nu bet atsigauti negaliu,nei verkti nei juoktis...psichologinis tikrai o dar kai viskas filmuota tikrai.truksta net žodžių...beje labai daug klausimų iškilo......
Fallen Angel rašė:Curious case of Benjamin Button 10/10.Tiesiog taip griebe uz duses kad apsiverkiau. iki siol gerkle skauda

Pimpoidas rašė:virgen rašė:Paranormal Activity (2009)-gerai kad vakare nežiūrėjau nes nežinau ar galėčiau užmigti...Iš pradžių maniau kad ten pakritinės daigtai ,pasibels ar dar kažkas bet pabaiga tai...ne nu bet atsigauti negaliu,nei verkti nei juoktis...psichologinis tikrai o dar kai viskas filmuota tikrai.truksta net žodžių...beje labai daug klausimų iškilo......
Jo, šitas geras. Džiaugiuos, kad jau atslūgo tas efektas, nes rimtai paveikė

virgen rašė:Pimpoidas rašė:virgen rašė:Paranormal Activity (2009)-gerai kad vakare nežiūrėjau nes nežinau ar galėčiau užmigti...Iš pradžių maniau kad ten pakritinės daigtai ,pasibels ar dar kažkas bet pabaiga tai...ne nu bet atsigauti negaliu,nei verkti nei juoktis...psichologinis tikrai o dar kai viskas filmuota tikrai.truksta net žodžių...beje labai daug klausimų iškilo......
Jo, šitas geras. Džiaugiuos, kad jau atslūgo tas efektas, nes rimtai paveikė
na jau atslūgo viskas bet mane veikia tokie filmai tai tikrai.....

WiX rašė:man tai atslugo iskarto kai perskaiciau gale kad viskas yra netikra

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių