Paskutiniai matyti filmai

Filmų forumas bendrai. Kritika, įspūdžiai, apdovanojimai.

Moderatorius: najica

Paskutiniai matyti filmai

Standartinė Gaderas » 2006 Kov 11 09:45

Sveiki :)

Sukurdamas naują temą, norėčiau ir paaiškinti, kam ji tūrėtų būti skirta. Kaip ir pats pavadinimas sako, tai gali būti išvados, diskusija, apžvalga apie paskutinius matytus filmus. Gali kilti klausimas, kam ši tema, jeigu galima sukurti apie pačius filmus po naują temą. Tačiau.. Dauguma tiesiog būna sukurtų ir jose niekas nediskutuoja arba filmai būna nepakankamai populiarūs. Taigi, šioje temoje, tiesiog galima pasidalinti savo įspūdžiais apie katik žiūrėtą filmą.
(Doesn't matter ar TV, ar KINE, ar KOMPE)

Jog patogiau būtų skaityti, rašykime pavadinimą ir datą, tada žemiau jau mūsų nuomonę apie filmą.

Pradėjau aš pirmas, tikiuosi ir kiti prisijungsite :roll:

- Dėl temos populiarumo, čia galima klausti ir dėl nežinomo filmo pavadinimo.
Paskutinį kartą redagavo Gaderas 2006 Kov 21 18:30. Iš viso redaguota 4 kartus.
Mėgstu riešutus ir filmus. Dievo nėra. Dar laisvalaikiu mėgstu skaityti knygas ir žaisti kompiuterinius žaidimus.
Vartotojo avataras
Gaderas
senbuvis
senbuvis

Standartinė Gaderas » 2006 Kov 11 09:56

Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004)

Vakar žiūrėjau du filmus, antrasis buvo šis. Pradėjau nuo jo, nes galbūt jis man labiau patiko. Negalėjau atplėšti savo akių nuo ekrano, nes nors ir antrą kartą, tačiau tai buvo didžiulis malonumas. Ir graži meilės istorija, ir puiki vaidyba (Jim Carrey, mane žavi vis labiau), ir apskritai - puikus scenarijus! Kaufman'o berods.. Ypač pakerėjo, tie paprastučiai efekteliai, ta aplinka jo galvoje, kai yra griaunama, vėl sukuriama, vel griaunama.. Iš pradžių labai susipainiojau (jau antrą kartą) dėl pradžios ir vidurio.. ;)
Bet žinau vieną, jog dar nekartą žiūrėsių šį filmą.

10/10

The Truman Show (1998)

Pirmasis filmas, kurį dar kartą peržiūrėjau. Charizmatiškas aktorius. Aš užsinorėjau kuo daugiau dramų su juo. Puikus aktorius. Tai tas pats Jim Carrey. Taigi.. Įdėja mane labai sudomino, iš pradžių net nesupratau, kaip viskas vyksta :), net tos kameros atrodė keistos. Nebuvau nieko skaitęs, kai pirmą kartą žiūrėjau. Prisiminiau, kaip mane buvo pritraukias "Drugio efektas", dabar supratau, kad žiūrėti "Truman Show" yra kur kas geriau ir įdomiau! Pasijunti, lyg ta įdėja ištikrųjų egzistuotų, būtų įgyvendinta. Jausmai, išgyvenimai, vaidyba-vaidyboje.... Puiku!

10/10
Mėgstu riešutus ir filmus. Dievo nėra. Dar laisvalaikiu mėgstu skaityti knygas ir žaisti kompiuterinius žaidimus.
Vartotojo avataras
Gaderas
senbuvis
senbuvis

Standartinė sek » 2006 Kov 11 10:57

1.filmu per telika tai net nzn pavadinimu , ziuriu viska is eiles
2.kine : "the Cave"2005 - 1/10 , bereikalo sumoketi pinigai.. paprascheusiai tai buvo vienintlis filmas tuo metu kauno kino teatruose, kurio buvau nemates, gereu ir butu tokiu likes... be keliu geru ecenu, visai niekam tikes filmas
3.per kompa: "Harry Porter 4" - 4/10 (pats blogeusias HP filmas) , kodel visi sako kad jis gereusias, nykus filmas
AnimeMinusFam
Vartotojo avataras
sek
čia mano namai
čia mano namai

Standartinė goden » 2006 Kov 11 15:02

Ziuriue per telika daugiau action ar fantasy ir horror kitu net pavadinimu nezinau poto per kompa ziurejau The Pink panther [2006] 8/10 ir paskutinis matytas filmas gal buvo Exorcism Of emily rose 4/10 nepatiko tie visi teismai nes ten tik sneka o man nuo pasaku baisu nesidaro :lol:
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
goden
nuolatinis dalyvis
nuolatinis dalyvis

Standartinė zzz » 2006 Kov 11 17:05

per pc Svolachi (2005)

6/10
Paveikslėlis
"jeigu sumokejai uz tai , kad perskaitytum zzz zinute - tave paturejo
zzz zinutes galima perskaityti nemokamai is http://www.lnk.lt/diskusijos"
Vartotojo avataras
zzz
senbuvis
senbuvis

Standartinė Mana » 2006 Kov 11 22:04

Virėjas, vagis, jo žmona ir jos meilužis(The Cook the Thief his wife & Her Lover)(1989) - Peter'io Greenaway filmas. Šio režisieriaus darbus galima(ir būtina) žiūrėti po kelis kartus, nes kiekvieną(kitą) kartą pastebi vis kitą labai reikšmingą detalę(smulkmenėlę), kuri buvo praleista aną/anuos kartą/kartus.
Kulinarinė-seksualinė fantasmagorija.

P.S.: balų neskirsiu.
Filmas įtraukiantis.
Mana

Standartinė sek » 2006 Kov 12 00:17

nu kadangi lovoj gereu gulet , nei sedet prie kompo tai pazejau Piratu sala, per lnk ( o gal tv3) ... net nzn...
daba spoksau "dude where's my car?" bala zino kuri jjau karta
AnimeMinusFam
Vartotojo avataras
sek
čia mano namai
čia mano namai

Standartinė Xenon » 2006 Kov 12 00:28

Date Movie (2006) - puse velnio parodija, bet galejo but ir geriau.

7/10
CAPS LOCK OVERUSE!
Vartotojo avataras
Xenon
įtakingas
įtakingas

Standartinė Motorola » 2006 Kov 12 01:25

Saw2 2005
gal jau daugelis jusu ji matete, bet as ji paziurejau tik prie kelias dienas, tai paskutinis mano matytas filmas=]
taigi jis man patiko, nes esu macius pirma dali, tagi ir antroji sudomino.
Jei ne titrai, tai buciau pagrindines minties net nesupratus :D na bet man patinka tokie siaubo filmai, kur nera paprasciausiai zmones papjaunami ir pan. idomiau kai viskas smulkaiu sugalvota :)
kita filmas kuri zadu paziureti yra "final destination 3" tikiuosi ir jis paliks gera ispudi =]
MADE IN CHINA

{kimia}
Vartotojo avataras
Motorola
senbuvis
senbuvis

Standartinė psichopate » 2006 Kov 12 01:53

Bang Bang You're Dead [2002]
Labai aiškiai parodoma, kas priveda prie klasiokų iššaudymo. Filmas visiškai atspindi tikrovę, tai, kas vyksta kiekvieną dieną daugelyje mokyklų. Ir vietoj kalbėjimo apie tai mokykloje, manau, efektyviau būtų parodyti šį filmą. Na, ir kiekvienas, kaltinantis paauglius, į mokyklą atsinešusius ginklą, turėtų pamatyti. Jie dažniausiai tiesiog neįsivaizduoja, kas ir kaip, ir ką iš tiesų reiktų apkaltinti.

10/10
^"^ the sound of her wings
Vartotojo avataras
psichopate
senbuvis
senbuvis

Standartinė Consultant » 2006 Kov 12 11:16

Vakar matytas "Heroes of Desert Storm" paliko nebloga ispudi. Visu pirma del to, kad tai realistiskas filmas. Skeveldrines granatos nesprogsta kaip padegamosios, priesas nebutinai kovos iki mirties - jis gali ir pasiduoti, o piloto isgelbejimo operacija galima ivykdyti neissovus ne vieno suvio. Vienas is nedaugelio amerikietisku filmu, kuris nera skirtas tik uzpildyti kino salems ir kurio turinyje nera Rambo stiliaus veiksmo. Likau pamalonintas. Tikiuosi, kad kas nors susuks panasu filma apie "Iraqi/Enduring Freedom" kampanija.
Consultant

Standartinė Gaderas » 2006 Kov 12 16:34

True Romance (1993)

Tony Scott'o filmas.. Senokai jau mačiau, peržiūrėjau gal kokį penktą kartą, vakar nuobodus šeštadienio vakaras buvo. Taip ir nesuprantu, kodėl jis yra peikiamas dėl savo filmų. Tikroji romantika, man ilgam įstrigus buvo. Įvairūs, žymiausi Holivudo aktoriai viename filme. Fantastiškai patiko finalinė scena ir trumputė scena su Ch. Walken'u .. O galų gale ir pats Slater'is, kai dar nebuvo prasigėręs/prasirūkęs.

8/10 tikrai geras filmas, smagu pažiūrėti.
PS. Nežinau kodėl, bet soundtrack'as mane nervino, būtent tas "Love Theme'as"
Vartotojo avataras
Gaderas
senbuvis
senbuvis

Standartinė Hope » 2006 Kov 12 20:55

Ką tik peržiūrėtas "The Jacket" (2005m).
Na,galiu pasakyti,kad žiūrint šį filmą prieš akis visgi iškilo "Drugio efektas". Tema panaši,vaikinas su sužeista galva gali keliauti per laiką,pamatyti ateitį.
Įdomu buvo pamatyti tik Adrien Brody tokiam vaidmenyje.Tai mano pirmasis filmo jo po Pianisto.Vaidina gerai,tačiau išlikęs tas pats graudus veidelis.
Apibendrinant - tai istorija nenustebino,kadangi panašus jau minėtasis drugio efektas.Jei jojo nebūčiau mačius,sakyčiau geras filmas. :)

8/10

p.s. labiausiai patiko viena daina iš soundtracko,tai David Arnold "We have all the time in the world".
Vartotojo avataras
Hope
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas

Standartinė sek » 2006 Kov 12 21:17

vo katik pazejau "Final Destination 3" (Galutinis Tikslas 3) 2006
na 7/10 .. shiaip tai same s.hi.t as 1 ir 2 dalis , tik kad mirtys daug zeuresnes, plius kokybe labai jau nekokia filmo buvo... dar gi nera DVD ripo

http://www.obuolys.lt/kinozona/filmas-g ... tikslas-3/
AnimeMinusFam
Vartotojo avataras
sek
čia mano namai
čia mano namai

Standartinė Kedzoni » 2006 Kov 12 23:14

Ką tik pažiūrėjau "Delaired".
Totalus šlamštas. 0 įtampos. 1.5 val. sugadinto laiko.

3/10
Tai yra mano asmeninė nuomonė, su kuria jūs galite nesutikti.
Vartotojo avataras
Kedzoni
senbuvis
senbuvis

Kitas

Grįžti į Filmai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių