Paskutiniai matyti filmai

Filmų forumas bendrai. Kritika, įspūdžiai, apdovanojimai.

Moderatorius: najica

Re: Paskutiniai matyti filmai

Standartinė rackauskas » 2010 Kov 07 04:51

As ir nemazai filmu prasukau, bet labiausiai man patiko Pandorum (2009)
Mano stiliaus filmas, ziurejau su pasimegavimu labai panasus i Event Horizon, bet su idomesnia istorija nors ir fantastika, bet pandorum logiskesnis :D ir "pilnesnis". Patiko vieno veikejo susidvejinimas, tik i gala supratau kame saknys kai pasake.
10/10 trukumu nemaciau.
Zero II
Ketinau varyt y 3D Avatara, taciau perkalbejo mane eiti y si Lietuviska filma. Ejau gan skeptiskai nusiteikes (I dalies nemaciau) tad nezinojau ko tiketis. Na pastebejau iskart ta kopijavimo stiliu filmo karpymas ir ismetymas tam tinkama tvarka, kad ziurint filma pats deliotaisi jo esme, na bet ideja gera. Iskart matos kodel S filmas :D , juodas humoras. Vos ne visi salej zvenge ir garsiai komentavo filmo elementus. Filmas patiko, bet jei buciau nemates Avataro i Zero jo nebuciau keites.
7/10.
Paveikslėlis
"Tai, ko bijai tikrovėje niekada nebūna taip baisu. Baimė, kurią tu
kaupi savo mintyse, yra baisesnė už tai, kas egzistuoja tikrovėje."

_________________Spencer Johnson_________________
Vartotojo avataras
rackauskas
senbuvis
senbuvis

Standartinė Mireille » 2010 Kov 07 19:55

Avatar - nieko naujo nepamaciau. tik nebent daug melynos spalvos. Jauciu, kad laimes Oskara uz geriausia filma, bet mano nuomone, jis to nelabai vertas. Kaip ir pradzioje pasakiau, nieko naujo neparode. Tik pasakysiu, kad man buvo malonu siame filme matyti Mishele Rodrigez. Ji sutverta vaidinti veiksmo filmuose.

Harley Davidson ir Cowboy Malboro - 10/10. Klasika. 8)

Agora - filmas pasirode idomus. Zvilgsnis i senojo Egipto moksla ir religija. Reichel Weis vaidyba buvo gera.
8/10

Stomp The Yard - bus idomus tik tiems, kas megsta filmus apie sokius. Del kitu dalyku si filma neverta ziureti. 7/10 (7 tik uz sokius).
Vartotojo avataras
Mireille
senbuvis
senbuvis

Standartinė zilva » 2010 Kov 09 21:00

From Paris with Love (2010) http://www.imdb.com/title/tt1179034/

Pradziai isijungiau spektiskai nusiteikes, taciau filmoje eigoje susiziurejo tikrai idomiai. Keista matyt sena Travolta, ypac tokio "muzhiko" vaidmeny. Bet bendrai paemus, jei yra laisvu pora valandu, paziureti tikrai idomu. 7/10
I'm a nobody. Nobody is perfect. Therefore I'm perfect...
Vartotojo avataras
zilva
senbuvis
senbuvis

Standartinė Dermiana » 2010 Kov 10 01:00

The Boondock Saints (1999)
pavadinimo lietuviškai nežinau (sorry :roll: ), nes žiūrėjau angliškai. Vat tokie filmai man liaabai patinka. Lyg ir nesamonė iš pirmo žvilgsnio, bet mintis yra, tik pateikta kiek ekstremaliai;) Puikus veiksmas, ir keli siužeto posukiai buvo truputuka netikėti :bravo:
P.S. keiksnojasi tai ko ne kiekviename sakinyje, bet čia jau taip turi būti (ir tai kažkaip labai juokinga :> ).

Ledo princesė/Ice Princess (2005)
disney filmas. Saldus, mielas, veikėja pilna ryžto :) geras pliusas iš mano pusės už tai, kad man aktorės patiko :hug: šiaip, toks meilutis filmas vienam kartui, kai būtent tokio filmo norisi atsipalaidavimui :D

Batman Forever (1995)
filmas geras taip pat, kaip ir prieš tai jį buvęs ir po jo išleistas :D antagonistai puikiai suvaidinti. Kadangi Dviveidį pirmiau pamačiau naujausiame filme, tai kiek keistas buvo šitame, bet tikrai ne blogesnis.
crazy cute fluffy pink curly thing my soul is
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
Dermiana
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas

Standartinė SenasNegerasHm, » 2010 Kov 10 02:04

Na ir as paziurejau The Lovely Bones. Nieko nezinojau apie si filma, kol Oscaru nepaziurejau (kai Stanley Tucci buvo nominuotas, kazkuo patrauke ta scena is filmo kur jis buvo pristatytas). Perskaiciau reviews imdb ir visi ten filma su ..... maiso, bet man asmeniskai tikrai patiko. Tikriausiai todel, kad neskaiciau knygos ir neieskojau logikos filme, tiesiog jisai buvo skirtas lengvam pasiziurejimui. O ir garso takelis neblogas. Vienas is nedaugelio filmu paskutiniu metu, kuriuos sugebejau paziureti nuo pradzios iki galo.

Dar guli siemetiniu Oscaru absoliutus nugaletojas "The Hurt Locker", apie kuri tiesa sakant irgi nieko nezinojau iki vakar dienos, ir "Up".
Vartotojo avataras
SenasNegerasHm,
senbuvis
senbuvis

Standartinė REIKA » 2010 Kov 10 19:24

knyga zinok nerealesne, tas psichas,jos kunu iskart atsikrate :)o ir siaip zmoniu isgyvenimai pateikiami ryskiau, tikriau...filmas susvelnintas.
Use Google, before asking questions
bet padesiu,jei galesiu -visada! :)
Vartotojo avataras
REIKA
Dukrytė
Dukrytė

Standartinė virgen » 2010 Kov 10 20:55

CASE 39-waw man patiko šis filmas.net privertė išsigasti kai ta moteris pasirodė spintoje ir pradėjo vytis.tikrai vertas dėmesio filmas ,aktoriai taip pat gerai parinkti 10/10 (vien dėl to kad privertė išsigasti)
I have to step out for a second. Don’t do anything funny while I’m gone. (Emmett)
Why are you apologizing for bleeding?(Jacob)
Dating an older women...Hot...What? (Emmett)
Vartotojo avataras
virgen
įtakingas
įtakingas

Standartinė WiX » 2010 Kov 11 02:34

Ninja Assassin - nu toks grynai japonisko stiliaus filmas, daug kraujo, galuniu ir panasiu elementu. bet siaip visai patiko, tik biski pasirode per trumpas, vietom neisvystyta mintis normaliai...
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
WiX
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas

Standartinė rackauskas » 2010 Kov 11 12:09

From Paris with Love (2010)
O as juo nusivyliau tikejaus kazkiek realistiskumo ir jame isukto veiksmo, o ne Travoltos kuris bandomas pavaizduoti kaip koks xXx ar 007 ar dar geriau koks superman :-D. Bet mintis apie teroriste filma isgelbejo
6/10
Ninja Assassin
Hm... patiko vaizduojami prisiminimai, mokymai. Dar tas ninja paslaptingumas, nepatiko kad pagrindini heroju pjauste, smaigste, lauze, o jam "dalampacki" tikras chuck noris.
6/10
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
rackauskas
senbuvis
senbuvis

Standartinė Šaulė » 2010 Kov 12 15:00

Paskutini ziurejau Septynios sielos, tikrai filmas vertas demesio , ;]
Šaulė
naujokas
naujokas

Standartinė WiX » 2010 Kov 12 20:17

Šaulė rašė:Paskutini ziurejau Septynios sielos, tikrai filmas vertas demesio , ;]

paziurek tada dar pursuit of happyness, jei nematei. 100 kartu geresnis+su tuo paciu aktorium
Paveikslėlis
Vartotojo avataras
WiX
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas

Standartinė cure » 2010 Kov 13 00:35

"The Road"

Knygos neskaites, tad nelabai galiu sulyginti. Bet tai, ka paziurejau, buvo nuostabi atgaiva sielai. Senai toki gera filma esu ziurejes. Tikras perlas holywoodo sudu kruvoj, po visokiu "I'm Legend" ir panasaus tipo post apokaliptinio slamsto
Faisbuko aborto auka
Vartotojo avataras
cure
senbuvis
senbuvis

Standartinė Flame » 2010 Kov 13 15:39

Alice in Wonderland (2010) - tai buvo mėgstamiausia vaikystės knyga, knietėjo pažiūrėti. + Johnny Depp, vienas mėgstamiausių aktorių prie to noro tikrai prisidėjo. Jaučiasi, kad filmas skirtas būtent žiūrėjimui 3D kino teatruose, galvoju, kad jeigu būtų įprasto formato, kai kurių vaizdo elementų (tokių, kurie jau beveik įprasti tokio formato filmuose, kaip kybančios medžių šakos, kokie nors skraidantys padarai ir pan.) nebūtų, bet 2D irgi gerai žiūrėjosi... Žinoma kažkokių ypatingų siužeto vingių tikėtis neverta, kadangi filmas skirtas įvairaus amžiau auditorijai, bet žiūrisi lengvai, laiko nebuvo gaila.. Patiko vertimas - gana neblogas (žinoma su orginaliu įgarsinimu nėra ko lyginti, bet kadangi rinktis nebuvo iš ko tai bent jau nekliudė), pats įgarsinimas pusė velnio visi personažai gana neblogai klausosi, tik pačios Alisos kalba buvo per daug taisyklinga per daug dirbtinė, bet irgi galima priprasti.. Jei žiūrėt rekomenduočiau kino teatre..
Don't stop me now
Vartotojo avataras
Flame
įtakingas
įtakingas

Standartinė shameless » 2010 Kov 14 22:11

Piršlybos (The proposal) - tokia nieko komedija :D Kad labai patiko, teigti negaliu, bet buvo kelios vietos, kur labai juokiausi, bet tik kelios :D Sandra buvo puiki, šito nepaneigsi :dance: 8,5/10
Lūšnynų milijonierius (Slumdog Millionaire) - pirma filmo pusė man nepatiko, tie lūšnynai labai jau žiauriai atrodė, net bloga pasidarė, bet užtat antroji dalis - labai patiko :dance: Graži istorija, gražiai pateikta, maždaug visi blogiukai nubausti, patiko man :D 9,5/10
Graži moteris be doros - nuodingas medis, pilnas lapų, bet veltui jame ieškotume žiedų ir vaisių.
Vartotojo avataras
shameless
jaunasis rašytojas
jaunasis rašytojas

Standartinė rackauskas » 2010 Kov 14 23:03

Is lusnynu milijonieriaus man bent juokingiausia istrauka yra, kai pagrindinis herojus(mazas budamas) uzdarytas lauko tolete prieme toky srendima, kuris jam padejo gauti autografa :D
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
rackauskas
senbuvis
senbuvis

AnkstesnisKitas

Grįžti į Filmai

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Yahoo [Bot] ir 1 svečias